Review 04: The kiss of deception (mariehsandnes)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Review 04: The kiss of deception

The kiss of deception handler om Prinsesse Arabella, eller som hun liker å kalle seg, Lia. Rømmer vekk sammen med venninnen Penelope på hennes bryllups dag. Hun skulle gifte seg med en prins hun aldri hadde truffet.

Lia rømmer fra bryllupet og det kongelig livet hun mislikte. Både hun og Penelope rømmer til en landsby som Penelope kjente. Der lever de ett liv som servitører. Og lia kunne ikke vært mer lykkelig å få levd ett normalt liv. Men det hun ikke vet er at to menn følger etter henne. Den ene: en prins. Den andre: en snikmorder.

Denne boka er skrevet fra tre synspunkter. Noe jeg liker ved bøker. For da får du ett innblikk på flere tankemåter og forfatterens skrive ferdigheter. Denne boka har ett plottwist som enten er veldig åpenbart eller ikke så åpenbart i det hele tatt. Man må nesten lese boka for å skjønne poenget med den setningen.

Jeg likte boka veldig godt i sin helhet. Det at Mary E. Persson fikk frem vanlige ting, slik som å gå på do, og flere synspunkter. Å ha flere synspunkter i en bok får frem side karakterene mye bedre enn om man skulle beskrevet de fra hoved karakterens synspunkt. Da må leseren selv tenke seg til side karakterens tanker.

Jeg både lo, smilte, ble sint på enkelte karakterer og fikk nesten frem ett par tårer. Jeg liker når en forfatter klarer å få lesere til å bli knyttet til dem.

Selv hørte jeg den på lydbok på YouTube. Den var kjap, og hadde spenning igjennom hele handlingen og var lett å følge med på.

Du får kjøpt boken på bookdepository med gratis frakt verden rundt: HER

Du kan høre den på lydbok: HER


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marie

  Skriv din profiltekst her

  Follow

  Marie's bookshelf: currently-reading

  Daughter of the Pirate King
  tagged: currently-reading
  Splintered
  tagged: currently-reading

  goodreads.com

  2017 Reading Challenge

  2017 Reading Challenge
  Marie has read 40 books toward her goal of 60 books.
  hide

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits