Uken som gikk #01 (mariehsandnes)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som gikk #01

Jeg ble inspirert av bloggen til Stina med å lage slike innlegg som dette. Da får man virkelig sett over hva som har vært positivt og negativt. Og hva man kan gjøre bedre fremover.

 

Ukas nedtur

Det må vel ha vært å reise fra kjæresten min. Etter å ha tilbragt to uker sammen, så er det rart gå gå dra til et sted der han ikke er i nærheten.

 

Ukas opptur

Å ha bursdag. På tirsdagen som var så fylte jeg 22 års. Det er litt rart å tenkte på at jeg må ta så mye ansvar på egenhånd. Slike voksen ting har jeg latt mamma og pappa ta hånd om. Nå som de bor 8-9 timer unna, så må man gjøre mye på egenhånd. Merker at man ikke får like mye fritid som man skulle ønske man fikk. Men likevel fikk jeg mye fint. Blant annet litt trenings utstyr som skal prøves snart.

Ukas tanke

Jeg har tenkt mye på hvordan jeg vil endre rutinene mine for det kommende året. Samt kosthold og trening er noe jeg vil bli flinkere på.

 

Ukas produktivitet

Dette året har jeg lyst å lese mange bøker. Samt forskjellige temaer, og ikke bare fantasy. Denne uken har jeg klart å lese ferdig 3 bøker. Hades' Hus av Rick Riordan, Fantastick beast and where to find them av J.K. Rowling og Curse of the sphinx av Raye Wagner (den får du på Amazon).

 

Ukas innkjøp

En printer fra Expert. Den kosta 899 kr. Siden jeg ikke orka styret med å lete etter en fil å laste ned slik at jeg kunne koble til den forrige jeg hadde så måtte jeg ha ny. Denne trenger man ikke å bruke CD til, men man kan bruke wifi for å innstalere den. Tro det eller ei, men en egen printer er nyttig å ha for høyskoleutdanning! #tips


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marie

  Skriv din profiltekst her

  Follow

  Marie's bookshelf: currently-reading

  Daughter of the Pirate King
  tagged: currently-reading
  Splintered
  tagged: currently-reading

  goodreads.com

  2017 Reading Challenge

  2017 Reading Challenge
  Marie has read 40 books toward her goal of 60 books.
  hide

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits