Jeg ble inspirert av bloggen til Stina med å lage slike innlegg som dette. Da får man virkelig sett over hva som har vært positivt og negativt. Og hva man kan gjøre bedre fremover.

 

Ukas nedtur

Det må vel ha vært å reise fra kjæresten min. Etter å ha tilbragt to uker sammen, så er det rart gå gå dra til et sted der han ikke er i nærheten.

 

Ukas opptur

Å ha bursdag. På tirsdagen som var så fylte jeg 22 års. Det er litt rart å tenkte på at jeg må ta så mye ansvar på egenhånd. Slike voksen ting har jeg latt mamma og pappa ta hånd om. Nå som de bor 8-9 timer unna, så må man gjøre mye på egenhånd. Merker at man ikke får like mye fritid som man skulle ønske man fikk. Men likevel fikk jeg mye fint. Blant annet litt trenings utstyr som skal prøves snart.

Ukas tanke

Jeg har tenkt mye på hvordan jeg vil endre rutinene mine for det kommende året. Samt kosthold og trening er noe jeg vil bli flinkere på.

 

Ukas produktivitet

Dette året har jeg lyst å lese mange bøker. Samt forskjellige temaer, og ikke bare fantasy. Denne uken har jeg klart å lese ferdig 3 bøker. Hades' Hus av Rick Riordan, Fantastick beast and where to find them av J.K. Rowling og Curse of the sphinx av Raye Wagner (den får du på Amazon).

 

Ukas innkjøp

En printer fra Expert. Den kosta 899 kr. Siden jeg ikke orka styret med å lete etter en fil å laste ned slik at jeg kunne koble til den forrige jeg hadde så måtte jeg ha ny. Denne trenger man ikke å bruke CD til, men man kan bruke wifi for å innstalere den. Tro det eller ei, men en egen printer er nyttig å ha for høyskoleutdanning! #tips


  0 kommentarer på "Uken som gikk #01"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn

arkiv


· Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016


kategorier


· Anntrekk · Back to school · Blogg · Books · Fotografi · Glutenfritt · Hjertefeil og søvnvansker · Hverdagen · Innkjøp · Mallorca 2017 · Mote · Motiverende · Musikk · Månedens favoritter · Om meg · Personlig · Skjønnhet · Spania 2016 · Spørsmålsrunde · Tags · Tips og inspirasjon · Trening · Uken som gikk · Utdanning · Wants


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits